Lundefestivalen 2019,21.-23. juni.

Lundefugler -street art

Vi nærmer oss årets festival og vi GLEDER oss!!

Vi synes det er stor stas å presentere ei fullpakket helg med kulturelle aktiviteter, av mange slag.

Her kan nevnes:
Røstkveld. Fredagskvelden fyller vi Querinihallen med musikk av Røstværinger og andre som opp igjennom årenes løp har bidratt til det allsidige musikktilbudet vi har og har hatt på Røst. Vi lover mye god musikk av mange flotte musikere og artister. I tillegg har vi et "grunnband" med dyktige musikere som vi akkompagnere de forskjellige artistene. Etter dette så vil Reloaded ta si økt med spilling. Dette røstbandet er, som vi vet - et band som spiller allsidig musikk og som får dansefoten i gang. Kvelden avsluttes av Tuttuduru, som vet hva det vil si å avslutte en fantastisk kveld ved å spille musikk som får alle glad og i god stemning. Dette konseptet har vi stor tro på vil bli en kjempesuksess! 

Lørdag kveld får vi besøk av Katastrofe som er ute på sin avskjedsturnè, da dette er hans siste år som artist. Kanskje er nettopp Røst det stedet du skal dra til for å oppleve dette.
Katastrofe deltok i siste sesong av "Hver gang vi møtes". Etter han er det Topcoat som tar over. Topcoat blir stadig oftere omtalt som Norges beste coverband, og som uoffisielle norgesmestere i partymusikk gir Topcoat deg en høykvalitet komplett partypakke av heftigste sort. 

Hele helga er det salgsutstilling og cafè i skolens lokaler. Vanen tro kommer mange tilreisende med flotte varer/artikler for salg. I tillegg blir det kanskje noen overraskelser her...

"Teater Avvik" er hyret inn med en LUXUS-pakke. Dette innebærer underholdning og "sprell" for barna gjennom hele helga.

På programmet forøvrig står også gründerseminar, mannekengshow, allsang, konsert med klassisk repertoar med touch av musikaler, plantefarge-kurs, diverse filmvisninger med bl.a. premiere på to nye "Røster",  utstilling om fangstkulturen på Røst, kulturminnesafari, midtsommerkonsert med stjernesopran og vår egen øymusikant, sjøfuglforedrag, god gammeldags St.Hans-feiring, konsert med "Blåseran" og mye mer.

Velkommen skal du være!!