Overnatting

Fiskarheimen Havly
Fiskarheimen Havly ligger på Røst, ei øy utenfor sydspissen av Lofoten. God kommunikasjon til Bodø med fly eller ferge. Fergen til Røst fra Bodø tar 4 timer og fly tar 20 minutter. Fiskarheimen ligger på øyas høyeste punkt, 11,5 meter over havet! Gode muligheter for natur- og friluftsliv som sports- og havfiske og å oppleve fiskerlivet rundt Lofotfiske. På Røst finnes også et usedvanlig rikt fugleliv med en av verdens største kolonier av lundefugl. Mulighet for turer til blant annet Skomvær fyr. Andre etasje i fiskarheimen er nylig oppgradert med nye rom av god standard. Her kan du nyte øyas flotteste utsikt! Fiskarheimen kan tilby kurs- og konferansefasiliteter og har også en familieleilighet for utleie.
Hjemmeside: http://www.nm-hotels.no/?company=49

Gustavhuset
Gustavhuset er over hundre år gammelt. De siste årene har bygget gjennomgått omfattende restaurering utendørs, og fremstår i dag som et svært vakkert gammelt hus. Med egen kaiplass og bare noen meter til vannet, ligger anlegget idyllisk til midt i det som Røstværingene kaller for «Været», altså der fiskeflåten og fiskemottakene holder til. Det er bare 200 meter til fergeleiet fra Gustavhuset. Fire enkelt- og dobbeltrom og to kjøkken i tillegg til leiligheten gir tilsammen plass for ni gjester. Gustavhuset holder en god, men enkel standard, og har svært konkurransedyktige priser. Ta kontakt for et godt tilbud!
Hjemmeside: https://www.facebook.com/groups/102675183159006/?fref=ts

Kaikanten rorbuer
Rorbuanlegget ligger helt på kaikanten og er du en morgenfugl kan du få med deg utroret av fiskeflåten på vinterstid. Med skreien råder optimismen i fiskehavna; alt dreier seg om fisk i det 650 sjeler store øysamfunnet. Hos oss kan du oppleve alt fra midnattssol, nordlys, ruskevær og havblikk. Kafèen/restauranten har åpen alle hverdager mellom kl. 10.00 – 14.00 og har alkoholbevilgning med alle rettigheter.I tillegg har vi 2 fellesrom, som inneholder tv og te-kjøkken m/cafe-automat. I kafèen er det plass for 30 personer hvor vi serverer frokost, lunsj og middag. Vi har 13 stk fire-manns hytter som er innredet med 2 soverom, oppholdsrom med kjøkken, bad og dusj. Disse er utstyrt med mikrobølgeovn, vannkoker, 2 kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr.
Hjemmeside: http://www.kaikant.no/

Røst Bryggehotell
Røst Bryggehotell ligger vakkert til helt ute på bryggekanten i Kårøysundet med hav og fjell som nærmeste naboer. Restauranten har plass til ca 60 personer og har et koselig maritimt miljø. På Røst Bryggehotell bruker vi mye tid på å lage god norsk hjemmelaget mat, hvor ferske råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter. Vi bruker også andre kvalitetsråvarer fra våre levrandører som sikrer en vellykket matopplevelse. Hotellet har alle rettigheter. Hotellet var nytt i år 2000, og har 16 trivelige dobbeltrom med god plass til en ekstra seng. Vi har også 2 rorbuer av enkel standard samt 4 "anekser" med selvhushold, disse med hotellstandard. Gratis trådløst internett!
Hjemmeside: http://www.rostbryggehotell.no/

Røst Havfiskecamping
Røst Havfiskecamping kan tilby 2 stk enkelrom, 3 stk 2-mannsrom og 3 stk 4-mannsrom med felles kjøkken og bad med dusj og toalett. Vi har også 2 stk "familierom" på ca. 25 kvadratmeter med kjøkkenkrok og opptil 5 soveplasser. På baksiden av hovedbygget har vi i 2005 bygd to hytter på 55 kvadrat, med toalett, kjøkkenkrok og opptil 6 soveplasser fordelt på to soverom og hems. Det er også "Serine-huset", et selvstendig bygg i to etasjer med kjøkken og bad, og opptill 6 soveplasser fordelt på tre soverom. I første etasje på hovedbygget er det kjøkkenkrog, vaskerom og dusj/toalett for telt og bobil-turister. For gjester som har med egen båt har vi utsetterampe og gjestebrygge. Vi leier ut fiskeutstyr/klær og vi har også en liten butikk.Telefon: 992 58 348

Telegrafen 
Telegrafstasjonen på Røst i Lofoten tilbyr overnatting i historiske omgivelser midt i det pulserende fiskeværet Glea på Røst. Telegrafen har Røsts beste utsikt og er et utmerket utgangspunkt for alle som vil besøke øyriket vest i havet. De første spede forsøk med trådløs telegrafi fant sted alerede i 1903 mellom Glea på Røst og Sørvågen på Moskenes. Fra 1917 til 1970 var telegrafen på Glea bolig og arbeidsplass for telegrafbestyreren med familie. "Telegrafen" ble senere ombygd for å brukes som feriehjem for Televerkets ansatte, og har vært i privat eie fra 2003 og gradvis blitt renovert til dagens standard. "Telegrafen" drives i dag som utleiebolig for tilreisende.
Hjemmeside: http://telegrafstasjonen.no/

Utrøst Havn
40 overnattingsplasser i et maritimt miljø. Området ligger tett opp til det allerede etablerte fiskerimiljøet med fiskebåter, fiskere og garnbruk, og like ved de eldgamle tørskeplassen for Lofotskrei, som alltid har betydd så mye for menneskene her ute. Utrøst havn har utleie av rom, hus med særegne historier, leiligheter og sjøbuer med idyllisk plasseringing på egen pir/kai. Vi har utleie hele året, i tillegg har vi robåt og båt med motor for utleie. Ta gjerne en uforpliktende prat med oss på telefon 992 58 348, så kan vi finne et opplegg for ditt opphold. 
Hjemmeside: http://www.utrost.no