Gründerseminar

Informasjonstavel

Som i fjor blir det innlegg fra flere lokale og tilreisende. I år har vi blant annet besøk av Werner Christie fra Institutt for strategi og entreprenørskap ved BI Nydalen.Andreas Hjelle, en av gründerne bak prosjektet Trevarefabrikken i Henningsvær, forteller om erfaringer med å være gründer og det å bruke gamle bygg til ny næring.Det blir også innlegg fra flere Røst-gründere som forteller om sine erfaringer med å starte opp næring på Røst.

Vi er klare - Velkommen til Røst!

Lundefestivalkomité

Helga 21. til 23.juni inviteres det på ny til Lundefestival på Røst. Den tradisjonsrike festivalen har blitt arrangert helt siden 1996. MusikkfestivalMusikklivet står sterkt på Røst og det blir mange musikalske opplevelser gjennom hele helga.Fredagskvelden blir en musikalsk Røstkveld og Querinihallen fylles med musikk av røstværinger og andre som opp igjennom årenes løp har bidratt til det allsidige musikktilbudet på Røst. Det blir musikk av mange musikere og artister. Etter dette så vil røstbandet Reloaded ta si økt med spilling.

Lundefestivalen 2019, 21. - 23. juni på Røst.

Lundefugler -street art

Vi nærmer oss årets festival og vi GLEDER oss!!

Vi synes det er stor stas å presentere ei fullpakket helg med kulturelle aktiviteter, av mange slag.

Lundefestivalen 2018

Velkommen til Lundefestivalen 2018

Årets festival er i god rute og vi gleder oss til å dele helga sammen med dere.

Det er tilkommet en liten endring i festivalprogrammet, etter at første opplag ble trykt. Nå er det bestemt at under konserten med Odd Nordstoga på lørdag, vil ungdommer fra 12. år (født i 2006) få komme inn i følge med en forestatt. Odd Nordstoga er det første som skjer i Querinihallen på lørdag, og slik det ser ut nå vil han gå på scenen ca. kl. 21:15.  Når Nordstoga er ferdig, må alle under 18 år forlate festivalområdet. 

Daisy Duke Dawgs kommer til årets festival

Daisy Duke Dawgs er ett country band fra Gravdal som spiller musikk med røtter fra amerikansk country/rock/bluegrass.
Dawgs gleder seg til å innta scenen på Røst med tunge gitarer, banjo, hats and boots.
You´re gonna smile for a while!

Seminar "Fra idé til marked".

Forretningsmodell

Vi arrangerer seminaret "Fra idé til marked" på Røst for alle som har en forretningsidé eller som bare synes det høres spennende ut å få litt informasjon om utvikling av en idé.

Odd Nordstoga er på Noregsturné i 2018 og kommer til Lundefestivalen!

I februar var det duka for eit nytt studioalbum frå Odd Nordstoga. Deretter bar det ut på ein omfattande sleppeturné med fullt band.Albumet, som er eit godt gammaldags dobbeltalbum, har fått namnet «Kløyvd» og kom ut senvinteren 2018. Noko av musikken har du kanskje fått med deg. Låten «Fri» har du nok høyrt på radio. Den viste seg å vera ein solid hit, og har lenge versert på topp 10 på radiolistene her til lands.Kløyvd viser på sett og vis to sider av artisten og låtskrivaren Odd Nordstoga.

Thom Hell gir oss gåsehud i Røst kirke - søndag 24. juni!

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Minor Majority og Jonas Alaska. Thom henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk. Hans komposisjoner er tidvis av det komplekse slaget, men alltid med vakre (og noen ganger naive) melodier i bunn.

Erlend Elias kommer til Røst!

 Stand-up show med Erlend Elias ❤️ Fredag 22. juni!"Stand up - Make up"!!Erlend Elias sitt stand-up show er vanvittig populært.Fra Tysfjord til Tigerstaden, hans historie om hvordan han tok steget fra bygda han kom fra og veien frem til der han er i dag.Alvor blandet med humor der alt er satt på spissen. Vi gleder oss til et forrykende show!! 

Velkommen til årets festival!

Velkommen til Lundefestivalen 2018

Da er det duket for nok en festival ute i havgapet!

Lundefestivalen har vært en suksess i mange år, og vi stopper ikke der. Også i år skal festivalen kjøres i gang, med fantastiske musikkinnslag som det alltid pleier å være.

Sider

Abonner på Lundefestivalen RSS